Stroomstoring Eersel

Bekijk hier of er een stroomstoring is in Eersel.

Heb je geen elektriciteit, dan kan het zijn dat er een stroomstoring is. Voordat je contact opneemt met je netbeheerder, controleer altijd eerst je eigen stoppenkast. Het kan zijn dat een van de stoppen is doorgeslagen en dan speelt het probleem zich dus alleen bij jou in huis af.  

Is je eigen stoppenkast in orde, check dan of buren in jouw straat ook geen elektriciteit of gas hebben.  Mogelijk is er sprake van een stroomstoring die een groter gebied treft.

Bekijk op deze pagina of er een actuele stroomstoring in Eersel is vermeld bij je in de buurt. Zo ja, dan wordt dit vaak binnen een paar uur opgelost door het netbeheer. Als dit niet het geval is neem dan contact op met de netbeheerder.

 

Hier adverteren?

Bereik de omgeving

Hier adverteren?

Bereik de omgeving

Hier adverteren?

Bereik de omgeving

Is er een stroomstoring in Eersel?

Er zijn momenteel geen stroomstoringen bekend in Eersel.

Geen stroom of gas in huis? Volg altijd eerst deze 3 stappen: 

  1. Check of de storing alleen bij jou in huis is of dat de buren er ook last van hebben.
  2. Bekijk hierboven of er een gas- of stroomstoring bij jou in de buurt gemeld is en lees wat je moet doen.
  3. Staat er dat er geen storing bekend is, meldt de storing dan bij het nationale storingsnummer gas & stroom: 0800 – 9009.

Stroomstoring in Eersel melden?

Wil je een melding maken van een stroom-, gas- of meterstoring in Eersel of ruik je een gaslucht? Bel dan het Nationale Storingsnummer op 0800-9009. Via dit landelijke nummer kom je direct in contact met de netbeheerder.